Hoe Bouw Je Een Relatie Op? 3 Dingen Om Te DoenHoe het écht is om een relatie te hebben met een man die je vader had kunnen zijn

Ik was in een drukke kroeg in mijn woonplaats, op een warme avond in juli toen ik mezelf genoeg moed ingedronken had om de toekomstige liefde van mijn leven te benaderen. Hij was lang, gespierd en blond, met donkergrijze ogen en een lage stem. Ik was geïntrigeerd. Maar toen ik vroeg of hij een biertje met me wilde drinken, gaf hij me een beleefde, doch dringende "nee." Tim gaf later toe dat hij me mooi en slim vond, maar dat er één ding in mijn nadeel was: ik was 21; hij was 47 en anders dan de meeste mannen die gevleid zouden zijn als een jonge vrouw interesse in hem had, dacht hij dat belachelijk was om te daten met een vrouw die zijn dochter had kunnen zijn.

Advertentie - Lees hieronder verder

Sara's vader is sugardaddy: "Walgelijk dat hij met meiden van mijn leeftijd datet"

Vijf jaar later ben ik nog steeds ontzettend verliefd op deze man. Ik had nooit eerder een relatie gehad met een oudere man en ik had nooit gedacht dat dat zou gebeuren (hoewel ik Harrison Ford altijd al knapper vond dan Chace Crawford, dus misschien zat het in me.) Maar Tim is jong van geest en ik heb een oude ziel, dus we ontmoeten elkaar halverwege (ik ben nu 26, hij 52). In zijn weekenden springt hij uit vliegtuigen en ik lees liever boeken en wacht tot hij geland is. En ondanks dat Tim eerst niet wilde, hebben we vrij veel overeenkomsten. We zijn allebei gedreven en doelgericht (hij is een voormalig Navy Seal die nu ondernemer is en ik ben veiligheidsspecialist bij een bedrijf dat motors maakt). We houden beide veel van onze families en we zijn zielsgelukkig met onze honden.

Ondanks alle liefde, hebben we alles naar ons hoofd gekregen wat maar kon: ik moest wel eengolddiggerzijn endaddy issueshebben. Hij moest wel pervers zijn of heel onvolwassen om van mij te houden. Ik ben hier een paar keer publiekelijk mee geconfronteerd, door dronken mensen in kroegen die zeggen dat ik een schande ben voor mijn familie om van hem te houden. Onze eigen families hebben uren gesmeekt om te kiezen tussen hen of onze liefde. Mijn ouders zijn doodsbang door de gedachte dat hij ongeveer rond dezelfde tijd zal overlijden als zij en ik alleen achterblijf. Zijn dochters, die hij al jong kreeg en ongeveer mijn leeftijd zijn, hebben een sterke band met hun moeder (zijn ex-vrouw) en vonden het moeilijk om mij te accepteren. Soms schaamden onze families zich om onze relatie. Toen de vrienden van zijn dochters foto's zagen van mij en Tim, hadden zijn dochters het gevoel dat ze het uit moesten leggen: "ja, dat is zijn vriendin; ja, ze is heel erg jong." We schaamden onszelf ook wel eens - zoals die keer dat een vreemde dacht dat Tim mijn vader was en we hem moesten corrigeren.

Advertentie - Lees hieronder verder

Onderzoek: op deze leeftijd vinden mannen je het meest aantrekkelijk

De realiteit is sdat ik uit een gewoon gezin kom. Ik heb een fantastische vader. Ik kocht mijn eerste huis (zonder Tim's hulp) toen ik 23 was. Tim had nooit eerder met een jongere vrouw gedatet - hij was 18 jaar getrouwd met een vrouw van zijn eigen leeftijd en 5 jaar voordat wij elkaar tegenkwam was hij gescheiden. Ik ben blij om te zeggen dat met een oudere man zijn me het gevoel geeft dat ik de hoofdprijs gewonnen heb. Mijn vriend is sexy (denk: Jason Statham) en hij heeft jaren de tijd gehad om zijn skills te trainen. Nee, hij heeft geen viagra nodig. Ja, hij houdt ervan om op mijn plezier te focussen. Ik ben een heel gelukkige vrouw.

Natuurlijk zijn we allebei slim genoeg om te weten dat alleen liefde niet genoeg is. Hij heeft het nog steeds moeilijk met mijn leeftijd en denkt dat ik op een dag wakker word en me afvraag wat ik toch met zo'n oude man moet. We hebben gesprekken gevoerd over de mogelijkheid dat ik mijn beste jaren nog krijg, terwijl die van hem al achter hem liggen. Het maakt me verdrietig om te weten dat ik hem zal overleven, hoewel het ook een fijn idee is dat ik alle tijd die ik heb met hem door kan brengen. Ook het idee van kinderen krijgen is lastig. Zijn kinderen zijn al volwassen en hij weet niet of hij weer opnieuw wil beginnen. Ik kan me een leven zonder kinderen krijgen niet voorstellen, maar ik ben bang dat mijn kinderen me zullen haten omdat ze niet dezelfde tijd met hun vader hadden als de meeste kinderen. Maar dan weet ik weer wat echt belangrijk is: dat kinderen uit liefde worden geboren - en dat is iets wat we niet tekort komen in ons huis, waar we sinds een paar weken na onze eerste date samenwonen.

Op déze leeftijd gaan mensen het meeste vreemd

Onze harten zijn gebroken door de moeilijkheden van onze relatie, maar ze zijn gerepareerd door alle vreugde in onze liefde. Er zijn momenten geweest dat we geprobeerd hebben elkaar los te laten - maar dat is nooit gelukt. We weten niet wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar we weten dat ons leven ongeveer perfect is. We geloven beide in het huwelijk en dat willen we ook als het moment daar is. Nu zijn we precies waar we moeten zijn op deze wereld: samen - en dat is waar we gaan blijven.


Video: Hoe Krijg Je Een Vriendin: 6 Tips Om Een Relatie Te Krijgen

Hoe het écht is om een relatie te hebben met een man die je vader had kunnen zijn
Hoe het écht is om een relatie te hebben met een man die je vader had kunnen zijn images

2019 year
2019 year - Hoe het écht is om een relatie te hebben met een man die je vader had kunnen zijn pictures

Hoe het écht is om een relatie te hebben met een man die je vader had kunnen zijn recommendations
Hoe het écht is om een relatie te hebben met een man die je vader had kunnen zijn recommend photo

Hoe het écht is om een relatie te hebben met een man die je vader had kunnen zijn pictures
Hoe het écht is om een relatie te hebben met een man die je vader had kunnen zijn images

Hoe het écht is om een relatie te hebben met een man die je vader had kunnen zijn Hoe het écht is om een relatie te hebben met een man die je vader had kunnen zijn new photo
Hoe het écht is om een relatie te hebben met een man die je vader had kunnen zijn new pictures

foto Hoe het écht is om een relatie te hebben met een man die je vader had kunnen zijn
foto Hoe het écht is om een relatie te hebben met een man die je vader had kunnen zijn

Watch Hoe het écht is om een relatie te hebben met een man die je vader had kunnen zijn video
Watch Hoe het écht is om een relatie te hebben met een man die je vader had kunnen zijn video

Communication on this topic: Hoe het écht is om een relatie , hoe-het-cht-is-om-een-relatie/
Discussion on this topic: Hoe het écht is om een relatie , hoe-het-cht-is-om-een-relatie/ , hoe-het-cht-is-om-een-relatie/

Related News


How to Grow Watermelons
Butternut Squash and Turkey Bacon Salad
Eugenies Wedding Makeup Compared to Meghan Markles
How to Install a Car Seat
Your Hot AF Guide to Mastering Slow Sex
12 Best Dior Perfumes For Women
Slow Cooker Honey Mustard Turkey Stew
How to Make Short Legs Look Longer
Portobello and Beef Patty Melt
Uses of Milk For Soft And Glowing Skin And Lips In Hindi
Steps for mindfulness
7 Things to Take Care of your Teeth
How To Meet a BoyfriendDate: 05.12.2018, 02:05 / Views: 32562